Reviews

Wiskunde | Rekenen | WisCAT0A391045-7A53-47E3-98DF-8DB81A875FD2
Cindy, lerares basisschool - Lelystad
Score WisCAT ging van 86 naar 122 punten

Na twee keer de WisCAT niet gehaald te hebben, ben ik opzoek gegaan naar bijles. Een collega van mij raadde aan om bijles te nemen bij Henk van WisFit. Ik voelde me gelijk om mijn gemak, doordat Henk rustig en toegankelijk is. Door samen te kijken naar mijn manier van rekenen, konden we mijn valkuilen ontdekken en leerde ik ze ook steeds beter herkennen. Door stap voor stap door de opgaven heen te gaan, kreeg ik steeds meer duidelijkheid en structuur. De bijlessen hebben mij vooral meer inzicht en zelfvertrouwen gegeven! Ik weet nu waarom ik iets doe en niet alleen het trucje. Eén op één lessen in plaats van groepslessen hebben mij echt beter geholpen. Uiteindelijk ben ik van 86 naar 122 punten gegaan. Ik raad bijles bij Henk zeker aan!

3DFF5D1A-BF96-4E25-985C-9430F29B0B8A
Tom, 5 Vwo - Dronten
Van een 3,5 gemiddeld naar een voldoende gegaan

Wiskunde vind ik het moeilijkste vak. Op school kan ik niet genoeg hulp krijgen, waardoor ik opzoek ging naar bijles. Henk is mijn buurman en ik wist dat hij bijles gaf; zo kwam ik bij hem terecht. Tijdens de bijlessen heb ik vooral geleerd waarom ik bepaalde berekeningen moet maken. De trucjes zijn handig, maar de achterliggende gedachte heeft mijn wiskundig inzicht echt verbeterd! Verder is Henk een nuchtere man, die open staat voor een discussie. Dankzij Henk sta ik in plaats van een 3,5 weer voldoende.

Foto maud
Maud, Pabo student Hogeschool KPZ - Dronten
Ging van een 3,3 naar een 8,3 met de WisCAT

Ik studeer aan de Hogeschool KPZ in Zwolle waar ik de WisCAT moest halen. De bijlessen op school gaven mij niet genoeg inzicht, waarom ik op zoek ging naar bijles. Ik kwam bij Henk terecht en hij heeft mij kunnen helpen. Tijdens de bijlessen leerde ik een andere manier van rekenen. Henk denkt met je mee en neemt echt de tijd om je vragen te beantwoorden. Geen vraag is te gek. De sfeer is altijd goed met ruimte voor humor. De bijlessen gaven mij meer zelfvertrouwen, waardoor ik uiteindelijk van een 3,3 naar een 8,3 ben gegaan!